۱۲ مرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۰۴

میانگین تولید پیاز در چهارمحال و بختیاری ۷۰ تن در هکتار است

میانگین تولید پیاز در چهارمحال و بختیاری ۷۰ تن در هکتار است

شهرکرد-مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت مزارع استان تصریح کرد: میانگین تولید پیاز در چهارمحال و بختیاری حدود ۷۰ تن در هر هکتار برآورد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عسگر قنبری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح زیر کشت پیاز در استان مطابق با الگوی کشت ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی ۶۵۰ هکتار است که بخش عمده آن به پیاز سفید اختصاص یافته و تنها حدود ۱۰ تا ۲۰ هکتار به کشت پیاز زرد و قرمز تعلق دارد.

وی افزود: پیاز از گیاهان شاخص نشایی در چهارمحال و بختیاری محسوب می‌شود و با مدیریت مناسب، برداشت آن از اواخر تیر و اوایل مرداد آغاز شده و تا مهرماه ادامه می‌یابد. برداشت‌های زودهنگام و مدیریت‌شده، صرفه‌ اقتصادی قابل توجهی برای کشاورزان به همراه دارد.

قنبری با اشاره به عملکرد مزارع استان تصریح کرد: میانگین تولید پیاز در چهارمحال و بختیاری حدود ۷۰ تن در هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از سطح زیر کشت موجود، بین ۴۵ تا ۵۰ هزار تن محصول برداشت شود.

کد مطلب 6907214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha